NextGen Fotografie

  • sport
  • portret
  • familie
  • bedrijfs
  • sport

Perry van de Leuvert,
Fotograaf

Even voorstellen

Mijn naam is Perry van de Leuvert en al jaren ben ik actief met fotografie. Het is begonnen als hobby, maar inmiddels fotografeer ik ook voor persbureau Orange Pictures.

Ik heb ruimschoots ervaring in verschillende stijlen van fotografie. Mijn passie heeft jaren bij model fotografie gelegen en op dit moment fotografeer ik veel product, sport en nieuwsberichten.  Zo zit ik vanuit Orange Pictures als vaste fotograaf bij de thuis en uitwedstrijden van PSV en heb ik ook al internationale ervaring op mogen doen door in Frankrijk de oranje leeuwinnen te fotograferen tijdens hun oefenwedstrijden als voorbereiding op het EK. De foto’s die ik maak voor Orange Pictures zijn terug te vinden in het AD, Telegraaf, ED, BD, en meerdere dagbladen en websites.

Mijn Ervaring

100%
Sportfotografie

Ik fotografeer een heel breed scala aan sporten, maar voetbal is toch mijn core business

90%
Portfolioshoots

Ik heb een ruime ervaring met portfolioshoots

85%
Familieshoots

Ik heb ruime ervaring met familie portretten

75%
Bedrijfsfotografie

Ervaring met bedrijfsfotografie

70%
Bruidsfotografie

ik heb momenteel (nog) maar 5 bruiloften gefotografeerd.
Waarvan 1 met 2 verstandelijk gehandicapten was zo bijzonder en mooi.

Waarom zou u voor mij kiezen?

Oog voor details

U kiest bij mij voor ruime ervaring in een brede vorm van fotografie. Door mijn ervaring met verschillende aspecten van fotografie, heb ik de afgelopen jaren een goed oog voor detail ontwikkeld. Zo kan ik juist dat moment vastleggen dat voor u een meerwaarde heeft. Of het nu een fashionshoot betreft, een bruiloft of productfotografie; alles draait om de details.

Proffesioneel

Zowel in manier van fotograferen als in mijn contacten met – potentiële opdrachtgevers – stel ik mij professioneel op. Ik vind het erg belangrijk om vooraf duidelijk afspraken te maken, zodat we een fijne en goede samenwerking hebben en de foto’s geheel voldoen aan de wensen.

proffesioneel appratuur 

Ik fotografeer uitsluitend met professioneel apparatuur

2x Canon 1Dx

300mm 2.8 IS II

70-200mm 2.8 IS

24-70 2.8

1.4 Extender III

Reportageflitser

Elichrom studio flitser

Workflow

Omdat het met sportfotografie belangrijk is dat de beelden zo snel mogelijk online staan, met name voor kranten, heb ik mij een bepaalde workflow aangeleerd in mijn programma’s van beeldbewerking. Op die manier kan ik de beelden snel beoordelen en goed en bewerken. Zo kan de klant de foto’s snel bekijken of aanschaffen.

Kennis 

Dank zij mijn jarenlange ervaring met fotografie heb ik veel kennis opgedaan. Niet alleen van het fotograferen zelf, maar ook van bewerkingsprogramma’s. Programma’s waar ik veel mee werk zijn: Photoshop, PhotoMechanic en Lightroom.

Samenwerkingen

Ik werk freelance voor Orange Pictures en BSR, voor wie ik elke thuis- en uitwedstrijd van PSV fotografeer. Mijn sportfoto’s worden veelal geplaatst in bijvoorbeeld het AD, Eindhovens en Brabants Dagblad, Stentor en De Gelderlander. Ik fotografeer ook al het beeldmateriaal voor Valk Agro en zo heb ik ook diverse opdrachten voor productfotografie en bedrijfsfotografie. Ik hoop in de toekomst deze lijst te kunnen uitbreiden met vaste samenwerkingen.

Helaas!!! ©copyright

Unfortunately!!!   ©copyright